top of page
videjow-logo-white-png.png

Een VIDEO AGENCY, is net als VISSEN

Iets waar ook wij, lang over moesten tobben. Eigenlijk is het exact hetzelfde, als op een zonnige dag met je vishengeltje, lekker aan de waterkant te genieten en vissen te vangen. Hoezo? Zou je misschien denken..


Wat doet een Video Agency?
Wat doet een Video Agency?

Want wat doet nu eigenlijk een goede VIDEO AGENCY?


Een terechte vraag, want veel van deze Video Agency bedrijven doen maar wat. Vissen kent iedereen, dus laat ons een poging wagen, om het je helder uit te leggen.


Om goed te kunnen vissen zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn. Daarbij is altijd een goede voorbereiding, het halve werk. Allereerst is het uiterst belangrijk, dat je beschikt over de juiste apparatuur. De basis uitrusting bestaat minimaal uit een vishengel, dobber, vislijn haakje en lokaas. Als je dit hebt, dan kun je vissen. Bij een Video Agency is dit vergelijkbaar, namelijk; een computer, een videocamera en een internetverbinding. Als je eenmaal over deze spullen bezit, dan kun je beginnen met vissen.


Er zijn verschillende plekken waar je kunt vissen. In een kanaal waar boten voorbij komen, een visvijver met veel rust, of vanaf een boot in de woeste zee.


Een Video Agency vist op verschillende platformen zoals Facebook, YouTube, LinkedIn, TikTok, X en nog veel meer. 


Hoe kies je nu de beste plek, om te gaan vissen? Dat is helemaal afhankelijk van welke vis je wilt vangen. Er zijn een groot aantal soorten, zoals karper, paling, voorntjes, brasem etc. je kent er vast nog wel een paar. 


Een Video Agency helpt je bij het vinden van de juiste vissen


Dit noemen wij, de doelgroepen. Wat wil je vangen met jouw campagne? Is dit de jeugd, gezinnen, beslissers van high-end bedrijven, of nieuw talent? Voor elk soort vis, ben je een ander lokaas nodig. Een goede Video Agency maakt op maat gemaakte video’s, die de doelgroep uit de zee hengelt.


Een Video Agency heeft daarom veel raakvlakken, met vissen. Wat er namelijk gebeurt; de vis ziet het wormpje, gaat erop af en pakt hem. Dit is met goede video’s, net zo. De kijker krijgt een hele mooie video aangeboden. De kijker raakt geïnteresseerd, z’n hart gaat sneller kloppen en vervolgens, pats! Een druk op de knop en je hebt beet. 


En dan begint het echte werk, want de vis is nog niet gevangen. Nu is het zaak om de vis aan je haakje te houden en binnen te halen. Wanneer dit een grotere vis is, heb je zwaar geschut nodig zoals een schepnet. Net zoals een Video Agency, in de vorm van meerdere opvolgende video’s. Ook kan het zijn dat je de vis verliest, je vislijn knapt bijvoorbeeld. 


Ook bij een Video Agency is dit exact hetzelfde, maar dan anders. Een lead die moeilijker is om te vangen, heb je meer trucs voor nodig. Een slimme Video Agency zorgt ervoor, dat de vis nogmaals het lokaas voorbij ziet komen. Maar dan net even anders gepresenteerd. 


Vang je helemaal niets? Dan is het zaak om jouw vis-strategie te veranderen. Dit kan je op verschillende manieren bewerkstelligen zoals een ander haakje, dunnere vislijn of door over te stappen op vers brood. Je vis-marketing strategie aanpassen dus. 


Hopelijk heb je een goed inzicht gekregen, wat een Video Agency onder andere doet.


Wil je meer weten? Ga naar www.videjow.nl

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page